Home » 3D Hardware

Bij het gebruik van deze website op uw mobiel kunt u daar het beste de desktop-weergave inschakelen.


ComputerComputer

Beste bezoeker(s),

360nu.nl zal op deze pagina bloggen over de allerlaatste 3D en 360° gerelateerde hardware welke nu op de markt verkrijgbaar is en te bestellen bij onze partner Bol.com. Vergeet ook niet 360nu.nl bij uw favorieten te plaatsen, dan bent u altijd voorzien van het laatste nieuws op het gebied van het drie dimensionale. Of tip een vriend(in) over onze website. Zeer waarschijnlijk zal hij/zij u daar zeer dankbaar voor zijn.

U vindt hier technische informatie over het product, video's met bijvoorbeeld een demonstratie of uitleg over het 3D apparaat, reviews en nog veel meer. Het was al gemakkelijk kopen bij bol.com maar het wordt u op deze wijze nóg gemakkelijker gemaakt.

We helpen u graag om uw keuze zo makkelijk mogelijk te maken bij aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe 3D printer, 360° laser scanner, een 3D gamecomputer of andere 3D en 360° gerelateerde hardware. 

Heeft u zelf iets te vertellen over bijvoorbeeld uw 3D printervaringen of een goed advies voor anderen? Geef het ons door via het contactformulier. Uw input kunnen wij dan op deze pagina verwerken. Uw persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld!

360nu.nl verzamelt en herschrijft als platform openbaar gepubliceerde productgegevens en ervaringen van derden en baseert zich enkel en alleen op deze gegevens en ervaringen! Wij geven derhalve zelf geen(aankoop)advies en/of andere adviezen m.b.t.deze producten. Eventuele adviezen, tips etcetera in onze nieuwsartikelen zijn altijd van derden afkomstig. Bij aankoop van een product is de fabrikant en/of de leverancier degene die u graag behulpzaam zal zijn. Voor onze partner bol.com en haar verkooppartners staat klantenservice zeer hoog in het vaandel. Daar kunt u volledig op vertrouwen! 

Ondanks 360nu.nl haar uiterste best doet om de gegevens zo correct en volledig mogelijk weer te geven zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele fouten en/of onvolledigheden om de reden zoals hierboven aangegeven. Al onze nieuwsartikelen zijn dan ook geschreven onder voorbehoud van fouten en/of onvolledigheden. 

360nu.nl verkoopt niets zelf en is geen verkooppartner. Ons doel is om u zo goed als mogelijk te informeren over een product, door de productgegevens en/of ervaringen van andere gebruikers hier met u te delen, zodat u makkelijker kunt beslissen in uw aankoop. Met dit doel voor ogen hebben bol.com en 360nu.nl zich als partners verenigd.

Succes met het maken van uw keuze!

 

3D logo 360nu.nl

360nu.nl


3D televisie

360NU 3D HARDWARE BLOG