Home » 3D Media » 3D Boeken

Bij het gebruik van deze website op uw mobiel kunt u daar het beste de desktop-weergave inschakelen.BoekenBoeken

Beste bezoeker(s),

Ondanks de e-readers en e-books zijn de ''gewone" boeken van papier en karton niet weg te krijgen uit ons bestaan.
Zonder iets af te doen aan de modernere vormen van het lezen van een boek heeft de papieren versie namelijk nog heel veel voordelen. Zo heb je met een traditioneel boek geen e-reader, computer of wat dan ook voor elektrisch apparaat nodig. Dat scheelt uiteraard in de kosten en ook kan het apparaat niet vergeten worden of kwijtgeraakt.

Een ander voordeel is dat een papieren boek door velen wordt geassocieerd met ontspanning en vrije tijd. Dit in tegenstelling tot elektronische vormen die soms gevoelens oproepen van werk en kantoor. Dit laatste geldt zeker niet voor iedereen natuurlijk, maar meestal de wat oudere lezer die hiermee niet is opgegroeid kan vaak niet wennen aan het lezen op een LCD scherm.

Dan is er nog iets anders. Het is wetenschappelijk bewezen dat onze ogen sneller vermoeid raken van het staren op een scherm dan door het lezen van een boek van papier. De massale verkoop van leesbrillen met daarin een blue light filter aangebracht is een duidelijk signaal dat velen klaarblijkelijk hinder ondervinden van het -lang- kijken op een scherm.

Nu is het geheel niet de bedoeling om een voorkeur uit te spreken tussen de twee mogelijkheden. Zoals met veel zaken het geval is zit de waarheid meestal ergens tussenin. Zo is namelijk een e-boek meestal goedkoper in aanschaf en neemt het geen ruimte in beslag, anders dan op de harde schijf. Het is gemakkelijk online te delen met familie / vrienden en "last but not least"; veelvuldig gebruik van het elektronische boek leidt niet tot slijtageverschijnselen.

360nu.nl heeft voor u een selectie gemaakt van de meest interessante boeken over 3D en 360° voor zowel jong als oud, theoretisch of praktisch geschoold. Van studiemateriaal tot kinderboeken en alles daar tussenin. Bol.com biedt meestal ook de keuze tussen de papieren versie en het e-book binnen dezelfde advertentie. Let u hier goed op zodat u niet de verkeerde versie bestelt. De reviews zijn ook zeer aan te raden om te lezen voordat u tot aanschaf bij bol.com overgaat. Het geeft u alvast een algemene indruk en extra informatie over uw aankoop.

Veel leesplezier toegewenst!

 

360nu.nl

360nu.nl

360NU BLOG