Home » 3D Media » 3D DVD & Bluray » 3D Documentaire & Educatief

Bij het gebruik van deze website op uw mobiel kunt u daar het beste de desktop-weergave inschakelen.


StudieboekenStudieboeken

"The blue world" is één van de meest voorkomende thema's in het genre van de natuurdocumentaires. Scene uit "Fascinating Coral Reef 3D".
Ook over de wildlife op de Afrikaanse Serengeti worden veel 3D Blu-Rays gemaakt. En dat is niet voor niets. Nergens zijn de natuurelementen en de vele diersoorten zo divers als op het Afrikaanse continent.3D natuurfilms


Twee leeuwinnen in de kokende zon op de Afrikaanse savanne. De 3D en/of 360° camera's worden vaak verborgen opgesteld. Toch lijkt het dat sommige dieren voelen dat er iets ongewoons gaande is! Earthflight 3D (2013). De serie werd voor het eerst uitgezonden op 29-12-2011 door de Engelse omroep BBC. Ook hier verkrijgbaar op Blu-ray en DVD in 2D.


360NU BLOG3D afbeeldingen van een Giraffe, olifant, nijlkrokodil, neushoorn en een aantal (aas)gieren op de Afrikaanse Serengeti. Op internet kunt u afbeeldingen van vrijwel alle dieren, bomen, planten en insecten in 3D vinden! U moet wel kiezen voor transparante PNG bestanden zodat u ze op elke achtergrond kunt gebruiken. U kunt met Paint 3D gemakkelijk diepte aanbrengen in uw afbeelding. Zie onderste foto met samengestelde dieren.

3D giraffe

Met bijvoorbeeld Windows Paint 3D kunt u zelf uw foto's maken met 3D elementen en een diepte creëren naar keuze. Met de juiste 3D apparatuur wordt het nog realistischer en lijkt het wel dat ze zo uw woonkamer in lopen/vliegen. De 3D wereld in 360° bekeken vanuit uw gemakkelijke stoel.


Nog een voorbeeld van creativiteit met 3D afbeeldingen. Met een kader maakt u een kunstmatige diepte in het geheel.