Home » 3D Media » 3D Games » Donkey Kong: Country Returns 3D - 2DS + 3DS

Donkey Kong: Country Returns 3D - 2DS + 3DS

Gepubliceerd op 21 september 2021 om 16:23

WAT IS ER NIEUW IN NINTENDO 3DS ?
De originele Donkey Kong Country™ Returns-game is van de grond af aan opnieuw opgebouwd voor mobiel speelgemak op het Nintendo 3DS-systeem, dat alle baanbrekende actie vanuit het origineel terugbrengt, maar deze keer komt het tot leven met verbluffende 3D-beelden! De game biedt toegang tot nieuwe items zoals de draadloze multiplayer mogelijkheden om de spanning met je vrienden te delen, plus een ontgrendelbare 9e wereld met 8 spannende nieuwe levels!

 

SAMENWERKEN VOOR MAJOR MONKEY MAYHEM.
Jij en een andere speler kunnen nog steeds samenwerken om uitdagingen aan te gaan, aangezien je vriend(in) op elk moment tijdens elke fase als Diddy Kong aan het avontuur deelneemt. Je helpt elkaar om langs lastige plekken te komen, geheime goodies te verzamelen en chaos te creëren voor de Tiki Tak-stam terwijl je samen Donkey Kong Island verkent. Werk als een team via lokale draadloze netwerken om de bananenvoorraad te redden!

 

TWEE X SPEL-MODUS = TWEE KEER PLEZIER!
Spring in de game in de nieuwe modus, waar je nieuwe items vindt en geniet van de nieuwe verbeteringen aan het speelgemak. Of daag de originele gameplay uit in Original Mode. Hoe je ook speelt, je kunt met de trein rijden, rollen en je een weg banen door weelderige, gelaagde 3D-beelden in meer dan 70 levels vol chaos met bananen.

 

VEEL MEER ONTDEKKEN.
Als je eenmaal 8 enorme werelden uit de originele Donkey Kong Country Returns hebt veroverd, bezoek dan de Gouden Tempel om een ​​nieuwe 9e wereld te ontgrendelen met 8 spannende nieuwe levels!

Bron: Nintendo

 

360nu.nl


«   »