Home » 3D Media » 3D Games » De Smurfen Mission Vileaf PS5 komt eraan!

De Smurfen Mission Vileaf PS5 komt eraan!

Gepubliceerd op 26 november 2021 om 15:25

Voor de vele fans van De Smurfen - en dat zijn er heel erg veel - is het weer groot feest deze donkere maanden. Onlangs werd er nog aangekondigd dat de Belgische televisiezender Ketnet een geheel nieuwe reeks Smurfen afleveringen gaat uitzenden in 3D (de eerste was al op 29 oktober j.l.). Maar nu komt er voor het PS5 (Playstation) gaming platform ook een geheel nieuwe smurfen-game uit; " MISSIE VILEAF".

Hieronder smurfen we voor u alvast wat u van dit spel kunt verwachten.

Het Smurfendorp en de omliggende gebieden ontdoen van de "Vileaf"; een zeer kwaadaardige giftige plant verspreid door de gemene snode Gargamel in een poging de Smurfen te grazen te nemen en gevangen te zetten. Dat is hét belangrijkste doel in  "The Smurfs – Mission Vileaf" : Er is echter een groot probleem; De plant is uiterst giftig en dus zeer gevaarlijk voor onze smurfjes. De Vileaf moet dus zeer snel worden vernietigd want anders zal het uitmonden in een vreselijke ramp voor het door ons zo geliefde Smurfendorp.

Maar Grote Smurf heet natuurlijk niet voor niets Grote Smurf. Gelukkig blijft de smurfenbaas alles goed in de gaten houden: hij maakt een krachtig tegengif tegen deze giftige plant en met behulp van een zogenaamde Smurfizer-geweer kunnen de Smurfen de aangetaste planten weer herstellen. En dus, met de Smurfizer in je uitrusting, neemt u de controle over een aantal Smurfen en doorkruist u het Smurfenland. Uw missie; Het Smurfendorp redden en de Vileaf vernietigen.

De Smurfizer is zeker niet alleen om deze enge plant op te ruimen. Het heeft een aantal andere mogelijkheden die tijdens het spelen worden ontgrendeld. Zo kan de Smurfizer ook worden gebruikt als een geïmproviseerde glider zodat een Smurf na zijn Smurfensprong een korte tijd door de lucht kan vliegen. Het kan ook worden gebruikt om klimmen, rivieren over te steken etcetra. Zonder deze Smurfizer zou u in elk geval nooit door dit Smurfenlandschap kunnen trekken. Veerkrachtige paddestoelen en drijvende springplanken bieden mogelijkheden om te verplaatsen, en samen met het combineren met het sprint- of glijvermogen wat natuurlijk Smurf-eigen is, kunnen grote afstanden met vele obstakels worden afgelegd.

De strijd die u moet leveren is alles behalve makkelijk. Er zijn vele vijanden. U moet ze stuk voor stuk overmeesteren en uitschakelen. Er wordt van alles gedaan om u tegen te werken. Verwacht dus ook niet dat u er zonder kleerscheuren vanaf komt.

De Smurfenwereld is ontzettend groot en u zult uw mede-Smurfen vaak moeten helpen om zo samen de gevaren te trotseren. Ook al is de Smurfizer op zich niet zo moeilijk te hanteren, met alle vijandigheden bij elkaar opgeteld vraagt het  absoluut het uiterste van u. Gelukkig wordt u voor elke plant die u gered heeft beloond met Smurfenmunten waarmee u uw strijd weer kunt voortzetten.

Al deze moeilijkheden maken wel dat ook volwassenen geboeid kunnen raken door deze game. Het is dus absoluut geen game die alleen door volwassenen kan worden gespeeld. Het spel is uitermate goed in elkaar gezet met schitterende graphics en voice-overs. De Smurfenwereld ziet er werkelijk fantastisch uit en het is een geweldige ervaring om het te onderzoeken.

In totaal zijn er vijf werelden die u in de loop van het spel talloze keren zult doorkruisen. Elke wereld heeft zijn eigen verborgen objecten die u moet bezoeken; waarbij niet zelden van het veilige pad moet worden afgeweken. U gebruikt deze verborgen objecten om uw Smurfizer up to date te behouden. Op zich zijn ze niet allemaal noodzakelijk om de missie te voltooien maar het maakt het wel een stuk gemakkelijker.

De Smurfen "Mission Vileaf PS5" is vanaf 30 november 2021 verkrijgbaar bij bol.com en is nu al te bestellen!

Veel Smurfs!

 

360nu.nl


«   »