Home » 3D Productie (AM)

Op deze webpagina zal 360nu.nl voor u het laatste nieuws op het gebied van "3D productie" verzamelen. Het 3D produceren van goederen wordt in de Engelse taal "additive manufacturing" genoemd. Letterlijk vertaald naar het Nederlands betekent dit "toegevoegde productie". Heel eenvoudig gezegd hebben we het dan over het bedrijfsmatig fabriceren van goederen middels een 3D printer.

 

De afgelopen jaren zien we dat steeds meer sectoren hun productie verleggen naar AM (de afkorting voor additive manufacturing). Van sportschoenen, meubels en auto-onderdelen tot aan tandheelkundige protheses en menselijke organen toe. Het fabriceren via AM is niet alleen sneller maar ook goedkoper en milieuvriendelijker dan conventionele fabricageprocessen omdat er minder restafval ontstaat.

Zonder nu niet al te ver op de materie in te gaan, kunnen we alvast met zekerheid stellen dat AM de toekomst is!

 

De nieuwsitems zullen net zoals op de andere pagina's via een apart en overzichtelijk Blog worden geplaatst. Waar mogelijk plaatsen we bij de betreffende artikelen advertenties van de "winkel die van ons allemaal is". We hebben het dan natuurlijk over de grootste online-winkel van Nederland, Bol.com.

 

Hier kunt u veilig en snel (vrijwel) alles kopen wat u wenst. Van boeken tot complete 3D printers aan toe. Misschien bent u op zoek naar een interessant boek over AM. Of misschien gaan uw gedachten uit naar een professionele 360° laserscanner voor uw bedrijf. Wat het ook mag zijn, verder zoeken naar het door u gewenste product is met Bol.com echt niet meer nodig. Zo eenvoudig hebben wij het voor u gemaakt.

Veel lees- en kijkplezier toegewenst!

 

360nu.nl

360nu.nl

360NU 3D PRODUCTIE BLOG


Onderstaande producten zijn vervaardigd met een 3D printer. Per dag neemt het wereldwijde volume aan 3D geprinte producten toe.