Home » 3D Wonen

Bij het gebruik van deze website op uw mobiel kunt u daar het beste de desktop-weergave inschakelen.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Beste bezoeker(s),

Wonen is al zo oud als de wereld bestaat, maar dat wil niet zeggen dat het altijd hetzelfde is geweest natuurlijk.
Wonen is namelijk ook zo veranderlijk als de mens zelf. Wat nu trendy is kan een jaar later, misschien twee jaar, zomaar "old fashioned" zijn. Trendy kleuren voor meubels, decoraties, vloeren en muren zijn vrijwel elk jaar anders en niemand weet met zekerheid wat het volgend jaar weer zal worden. Gedurende bepaalde periodes willen we modern en strak ingerichte woonruimtes met lichte kleuren, een jaar of zelfs maar een seizoen later zijn juist de donkerder kleuren gewenst met een wat meer relaxte manier van inrichten.

Maatschappelijke kwesties hebben eveneens een stevige invloed op de wijze zoals wij onze woning willen inrichten en ons wensen te voelen in ons huis. Niemand zal het ontgaan zijn dat er wereldwijd meer aandacht is gekomen voor klimaat, milieu en duurzaamheid. En terecht. Wat je de laatste jaren ziet gebeuren is dat veel woonaccessoires, meubels, vloeren en gebruiksartikelen hierop bijna allemaal zijn gebaseerd. Een leverancier of fabrikant die niet meegaat met deze nieuwe manier van consumeren van natuurlijke producten of er geen belang aan hecht is gedoemd ten onder te gaan.

Materialen die de laatste tijd worden gebruikt zijn niet vaak meer van kunststoffen gemaakt maar zoveel als mogelijk uit natuurlijke producten vervaardigd. U moet dan denken aan hout, bamboe, riet, natuursteen, aardewerk etcetera.
En dit heeft automatisch tot gevolg dat ook natuurlijke kleuren op dit moment heel erg trendy zijn.
Kleuren als het blauw van de lucht, het groen van bomen en planten, het beige/bruin van ons aardoppervlak tot aan het geel/rood van de zon. Natuurlijke kleuren die ons verbinden met de aarde waarop wij leven en deze moeten koesteren als wij onze planeet leefbaar willen houden en misschien beter gezegd "weer leefbaar krijgen".

En als wij in onze woning de natuur willen creëren dan komen we al snel uit op producten die uit 3 dimensies bestaan of lijken te bestaan. Echt beleven kan immers alleen maar als onze hersenen de omgeving om ons heen ook als echt "zien".
Het is ook daarom dat muren, vloeren en plafonds in onze woningen steeds vaker van een natuurlijke afbeelding worden voorzien, zoals een bos, zee of lucht.

Waarschijnlijk zal deze trend niet van korte duur zijn maar nog vele jaren en misschien wel voor altijd de basis zijn voor onze keuzes m.b.t. onze manier van wonen! Op deze pagina zal 360nu.nl u zoveel als mogelijk voorzien van informatie en beeldmateriaal over de laatste ontwikkelingen in de woonwereld van nu. En natuurlijk zullen wij u de meest gerelateerde producten die de huidige trend vormgeven tonen door advertenties, zodat u makkelijk en snel uw groene plannen kunt uitvoeren.

Bol.com is sterk aanwezig met haar productaanbod op het gebied van trendy wonen zodat het niet nodig is het hele internet af te gaan op zoek naar uw gewenste artikel. Van 3D vlinders of een 3D wandklok aan de muur. Een set 3D vazen voor op tafel tot aan het totaal veranderen van uw muren in bijvoorbeeld schitterende 3D steen strips. Het is nu allemaal mogelijk!

Houd 360nu.nl dan ook standaard in uw favorieten! Dan mist u niets en bent u altijd voorzien van de laatste informatie over de 3D woontrend van nu. Want dat die stijgende trend zich nog wel even voortzet is - zoals gezegd - een ding wat zeker is! U kunt hier veilig en eenvoudig al uw aankopen doen en ook na uw aankoop is bol.com er altijd voor u!

Veel succes met het creëren en decoreren van uw natuurlijke, duurzame en groene woning!

 

360nu.nl

360nu.nl3D woningen in Austin - Texas (VS). Klik hier voor het nieuwsartikel en video.Wilt u niet (alleen) uw muren maar ook uw vloer omtoveren in een 3D scene, kijkt u dan zeker naar deze video om inspiratie en ideeën te verkrijgen.
360NU 3D WONEN BLOG