Home » Adidas print 3D zonnebrillen!

Adidas print 3D zonnebrillen!

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 17:17

Als je het nieuws over 3D-printen op de voet volgt, weet je waarschijnlijk heel goed dat Adidas, net als veel andere grote sportmerken, additieve productie gebruikt om verschillende sportuitrusting en accessoires te produceren. Zo zijn de 4D Fusio-sneakers, de FUTURECRAFT.STRUNG en de ALPHAEDGE 4D slechts enkele van de recente 3D-geprinte schoenenproducten van het merk.

 

Deze doorstart van het Duitse kledingbedrijf gebruikt echter 3D-technologie om zonnebrillen te ontwerpen. Inderdaad, slechts een paar dagen geleden onthulde Adidas zijn nieuwste zonnebril, met een 3D-geprint frame dat later deze maand op de markt zal komen.

 

Deze monturen, 3D CMPT genaamd, werden vervaardigd in samenwerking met Marcolin Group, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van brillen en heeft samengewerkt met merken als Tom Ford, Moncler en Guess.

 

De bril is speciaal ontworpen voor professionele atleten, maar ook met sportliefhebbers in gedachten, en zal verkrijgbaar zijn in het zwart, met bruine of zilveren lenzen. In het persbericht van het bedrijf legt Adidas uit: "In de sport, en net als in het dagelijks leven, vereist de dynamische ziel van het individu zorgvuldige aandacht voor detail.

 

"Deze aandacht en zorg hebben geresulteerd in nieuwe vormen, nieuwe gewichten en nieuwe volumes voor zonnebrillen die zijn ontworpen voor spel en vrije tijd.”

360nu.nl

360nu.nl


«   »