Home » 3D karikatuur van deze week.

3D karikatuur van deze week.

Gepubliceerd op 14 augustus 2021 om 07:33

De "3D" karikatuur van deze week is wederom iemand uit de popmuziek-wereld; Elton John.

Sir Elton Hercules John, geboren als Reginald Kenneth Dwight (Pinner (VK), 25 maart 1947), is een Brits popzanger, componist en pianist. 

Hij verkocht meer dan 300 miljoen opnamen en is daarmee een van de bestverkochte artiesten aller tijden. Van de heruitgave uit 1997 van de single Candle in the Wind (origineel uit 1973), gemaakt naar aanleiding van het overlijden van de Britse prinses Diana, werden meer dan 33 miljoen exemplaren verkocht.

Van zijn singles belandden er 56 in de Amerikaanse top veertig, zestien in de top tien, vier op de tweede plaats en negen op de eerste. Hij won zes Grammy Awards, twee Academy Awards, een Golden Globe en een Tony Award.

Nog maar vier jaar oud begon Reginald met piano spelen. Vanaf zijn vijftiende speelde hij piano in cafés. Het debuutalbum Empty Sky verscheen in 1969, waarna één jaar later zijn grote doorbraak volgde met het album Elton John en de ballad Your Song. Hierin begeleidde hij zichzelf op piano. Met gekke outfits en zijn enorme brillencollectie creëerde hij een imago dat aansloot op de glamrock. Elton John is tot heden actief in de popmuziek-wereld.

360nu.nl zet elk weekend een "3D" karikatuur van een bekend persoon op de site. De karikaturen kunnen zowel in een handgetekende 3D style zijn gecreëerd als met de computer 3D gegenereerd zijn. (digital 3D graphics). Een mix daartussen is ook mogelijk. 

 

Karikatuur gemaakt door: Onbekend.

 

360nu.nl

360nu.nl


«   »