Home » AM in de maritieme wereld.

AM in de maritieme wereld.

Gepubliceerd op 16 augustus 2021 om 17:12

E Book Maritime AM 2021
PDF – 3,5 MB

Dit is geen toeval. Maritieme AM is een fascinerend sub segment van de additive manufacturing-industrie dat we al een tijdje volgen. In de afgelopen tijd zijn er enkele opmerkelijke vorderingen en prestaties geweest die het potentieel van de technologie voor maritieme toepassingen echt aantonen, met een speciale nadruk op de on-demand productie van reserve- en vervangende scheepsonderdelen, evenals structurele bootmallen en onderdelen voor eindgebruik. In bijgaande pdf brochure meer informatie over AM in de maritieme wereld van nu.

In deze publicatie duiken we in de wateren van maritieme AM, waarbij we verschillende gebieden verkennen, waaronder de evolutie van maritieme AM-toepassingen, belangrijke AM-aanbieders in de maritieme industrie en hoe AM de bootproductie transformeert. We zijn ook verheugd om een ​​reeks functies te presenteren die verschillende onderwerpen in het segment onder de aandacht brengen, waaronder hoe een in Kroatië gevestigd bedrijf, genaamd Massivit, 3D grootformaat AM gebruikt om jachten aan te passen; hoe het metaal AM-proces de maritieme AM stimuleert; en hoe de AFT-technologie van zogenaamde 9T Labs kansen creëert voor composiet AM in het maritieme segment.

Het eBook kan worden bekeken door het bovenstaande document te downloaden voor weergave op uw favoriete apparaat.

360nu.nl

(De publicatie is door de eigenaar gratis toegankelijk verklaard en reeds wijd verspreid op het internet te vinden. 360nu.nl is geen eigenaar van deze uitgave).

 

360nu.nl

360nu.nl


«   »