Home » 3D Karikatuur van deze week.

3D Karikatuur van deze week.

Gepubliceerd op 21 augustus 2021 om 08:47

Deze week een voor velen wel bekende zangeres uit de V.S. De "echte" foto leek ons de meest gelijkende met de karikatuur. Inmiddels is Barbra wel iets ouder geworden dan op de afbeeldingen is af te lezen. Wie niet? Dank aan de maker van deze mooie karikatuur.

Barbara ("Barbra") Joan Streisand (New York, 24 april 1942). Amerikaans zangeres, actrice, producente en filmregisseuse. In totaal heeft Streisand twee Oscars, vijf Emmy's, acht Grammy's en een Tony Award gewonnen. In totaal heeft Streisand meer dan 60 albums uitgebracht, waarvan twaalf soundtrack-albums bij films. Ze is de vrouwelijke artiest met de meeste gouden, platina en multi-platina albums.            Op 6 en 10 juni 2013 heeft ze voor het eerst in Nederland opgetreden in de Ziggo Dome. Twee grote hits van Barbra zijn bijvoorbeeld "Tell him" en "Woman in Love". "Guilty" dat ze samen zong met Barry Gibb zullen ook velen zich nog wel herinneren.                                                                                                                                                                                                                                                

360nu.nl zet elk weekend een "3D" karikatuur van een bekend persoon op de site. De karikaturen kunnen zowel in een handgetekende 3D style zijn gecreëerd als met de computer 3D gegenereerd zijn. (digital 3D graphics). Een mix daartussen is ook mogelijk. 

Karikatuur gemaakt door: Eugeni LLopart.

 

360nu.nl

360nu.nl


«   »