Home » 3D Karikatuur van deze week.

3D Karikatuur van deze week.

Gepubliceerd op 28 augustus 2021 om 09:49

De "3D" karikatuur van deze week zal voor velen ook niet moeilijk zijn te raden. Een hele mooie karikatuur, zeker als je de "echte" Whoopie er even naast houdt! Het kunstwerk dateert al vanaf 2010 maar nog zeker onze dank aan de maker!

 

Whoopi Goldberg, pseudoniem van Caryn Elaine Johnson (New York, 13 november 1955) is een Amerikaanse actrice. Ze won in 1990 een Oscar voor haar bijrol in Ghost, nadat ze in 1985 al een Oscarnominatie had behaald voor haar hoofdrol in The Color Purple. Daarnaast werden haar meer dan 35 andere filmprijzen toegekend, waaronder een Emmy Award.

 

Ze specialiseerde zich in komedies en werkt sinds 1999 tevens regelmatig als filmproducente en scriptschrijfster. Goldberg speelde gedurende haar acteerloopbaan, behalve in films, ook regelmatig in televisieseries.

 

Goldberg is drie keer getrouwd geweest. Ze heeft een dochter, drie kleinkinderen en een achterkleinkind. (bron: wikipedia)

 

360nu.nl zet elk weekend een "3D" karikatuur van een bekend persoon op de site. De karikaturen kunnen zowel in een handgetekende 3D style zijn gecreëerd als met de computer 3D gegenereerd zijn. (digital 3D graphics). Een mix daartussen is ook mogelijk. 

Karikatuur gemaakt door: Rui Duarte 

 

360nu.nl

360nu.nl


«   »