Home » Playstation 5 biedt 3D audio ondersteuning tv en meer...

Playstation 5 biedt 3D audio ondersteuning tv en meer...

Gepubliceerd op 17 september 2021 om 09:08

PlayStation5 ontvangt zijn tweede grote software-update die 3D-audio-ondersteuning biedt voor tv-luidsprekers, M.2 SSD-opslaguitbreidingsmogelijkheden, Control Center-aanpassing, nieuwe sociale functies voor Game Base, bijgewerkte gametitels in de gamebibliotheek en netwerktests voor PlayStation Now . Daarnaast heeft Sony ook updates aangekondigd voor de PlayStation-app en de PlayStation Remote Play-app. De PS5 werd gelanceerd in november 2020 en is verkrijgbaar in twee modellen: de vanille PlayStation 5 en de schijfloze PlayStation 5 Digital Edition.

 

Via een bericht op het PlayStation-blog heeft Sony de tweede grote software-update voor de PlayStation 5 aangekondigd . De update is vanaf 15 september voor gebruikers uitgerold. Een van de belangrijkste updates voor de PS5 is de mogelijkheid om de opslag uit te breiden door de ingebouwde SSD te wijzigen. Spelers kunnen upgraden naar elke M.2 SSD met koellichaam, op voorwaarde dat deze voldoet aan de minimale prestatie- en groottevereisten, zoals gedefinieerd door Sony.

 

Daarnaast heeft Sony ook de PlayStation Remote Play-app voor Android en iOS geüpdatet . Gebruikers kunnen de app nu gebruiken via hun mobiele internet. Spelers hebben echter een snelheid van minimaal 5 Mbps nodig om games te spelen met de Remote Play-app. Vanaf 23 september kunnen gebruikers de schermuitzendingen van hun vrienden samen bekijken in de PlayStation-app.

 

Verder kan nu in PlayStation Now de resolutie worden geselecteerd tussen 720p of 1080p - afhankelijk van de game - voor streaming. Spelers kunnen ook hun netwerkverbindingstest testen, waarmee ze eventuele problemen met hun verbinding kunnen analyseren en oplossen.

 

In bijgaande video's komt u meer te weten over de nieuwe mogelijkheden van PS5 en hoe u de opslag van uw PlayStation 5-console kunt uitbreiden door een ondersteunde M.2 SSD te installeren. Dit is een geweldige manier om meer opslagruimte toe te voegen voor het installeren en spelen van PS4-games en PS5-games. Je zult een M.2 SSD moeten gebruiken met een koelstructuur, zoals een koellichaam, die voldoet aan de vereiste specificaties. 

 

360nu.nl


«   »