Home » 10 timelapse video's van 3d geprinte objecten.

10 timelapse video's van 3d geprinte objecten.

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 10:56

360nu.nl vond op Youtube deze video waarin voorwerpen 3D worden geprint. De video's zijn in time-lapse opgenomen. Enkele uren printen in een paar seconden weergegeven dus. Vergis u daar niet in als u zich laat inspireren door deze video en ga starten met een nieuwe hobby; 3D printen.

 

Schroefdraden, een schedel als plantenbak, een telefoonhouder in de vorm van een olifant en een miniatuur opberg-box zijn enkele voorbeelden die hier aan het bod komen.

 

Het zal naar onze mening niet lang meer duren voordat winkeliers merkbaar omzet gaan verliezen doordat de consument zelf zijn of haar benodigdheden in 3D uitprint. Of nog sterker, zijn creatie zelf op de markt zet. Daar staat natuurlijk tegenover dat er producten als 3D printers, scanners en filamenten benodigd zijn. Laten we het dus maar op een verschuiving in de detailhandel houden.

 

Misschien wat te ver vooruitkijkend maar beter te vroeg dan te laat gewaarschuwd voor een gigantische verandering in onze samenleving die veel bedrijven zullen dwingen om hun activiteiten te veranderen en/of uit te gaan breiden.

 

Kijk dus snel naar deze video van "WildRoseBuilds" aan wie veel dank voor deze interessante bijdrage op Youtube. 

 

Bron: Youtube.nl - WildRoseBuilds

 

360nu.nl

360nu.nl


«   »