Home » 3D karikatuur van deze week.

3D karikatuur van deze week.

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 12:10

Francis Albert Sinatra (HobokenNew Jersey12 december 1915 – Los Angeles14 mei 1998) was een Amerikaans zangeracteurfilmproducent en filmregisseur. In 1940 werd hij beroemd als zanger. Hij had een grote aantrekkingskracht op de tieners van die tijd, die een heel nieuw publiek waren voor populaire muziek. Deze muziek was tot dan toe voorbehouden aan volwassenen, en Sinatra werd zo het eerste tieneridool.

Eind jaren veertig en begin jaren vijftig ging het bergaf met zijn carrière, maar hij maakte een terugkeer op het witte doek in de film From Here to Eternity. Hij verscheen daarna in veel verschillende films.

Zijn stem is onmiddellijk herkenbaar en wordt niet alleen krachtig en charismatisch genoemd, maar ook nostalgisch en teder. Vandaar zijn bijnaam The Voice.

Zijn hele carrière werd hij ervan beschuldigd contacten in het maffia- en criminele milieu te hebben. Sinatra werd zelfs onderzocht door de FBI voor zijn vermeende relatie met de maffia.

Hij overleed in 1998 op 82-jarige leeftijd aan een hartaanval. Zijn laatste woorden waren: "I'm losing", verwijzend naar zijn gevecht om in leven te blijven. Sinatra is begraven in het Desert Memorial Park in Cathedral City, Palm Springs, Californië. Op zijn grafsteen staat de tekst "The Best Is Yet to Come", een lied dat hij in 1964 opnam met Count Basie en tevens het laatste lied was dat hij in het openbaar zong in 1995.

Vanaf donderdag 11 november 2021 zijn een nieuwe  CD en LP van Sinatra verkrijgbaar vol met de allermooiste kerstliederen (Zie advertenties hieronder). Bestel snel en geniet van de aankomende kerstperiode met een tintje nostalgie op de achtergrond!

 

360nu.nl zet elk weekend een "3D" karikatuur van een bekend persoon op de site. De karikaturen kunnen zowel in een handgetekende 3D style zijn gecreëerd als met de computer 3D gegenereerd zijn. (digital 3D graphics). Een mix daartussen is ook mogelijk. 

 

Bron afbeeldingen: Pinterest / tekst: Wikipedia

Karikatuur gemaakt door: onbekend

 

360nu.nl

360nu.nl


«   »