Home » 3D print uw eigen Tesla S met deze files.

3D print uw eigen Tesla S met deze files.

Gepubliceerd op 24 november 2021 om 20:00

Wie in deze tijd even geen behoefte heeft aan al het negatieve over de pandemie maar gewoon samen met uw gezin of alleen een leuke avond wil maken, raden wij aan onderstaande website eens te bezoeken.

U kunt hier de bestanden downloaden om uw eigen Tesla-S model in 3D te printen. Uiteraard in de kleur die u wenst. Maar niet alleen deze zeer geliefde auto is beschikbaar. Vliegtuigjes, robots, zeilscheepjes, ruimtevoertuigen en noemt u maar op. Avonden lang kunt u hiermee zoet zijn en uw vrije tijd met leuke en positieve zaken vullen! 1 tip, 3D print geen (speelgoed)wapens!! Hierover heeft 360nu.nl ook eerder al dit artikel op onze website geplaatst. Niet doen dus.

De website bestaat al even (2017) maar daardoor is er inmiddels wel een archief met maar liefst 500 pagina's aangemaakt, vol met modellen met van alles en nog wat.

360nu.nl heeft overigens geen enkel belang in of binding met deze website maar zijn wij het tijdens ons zoekwerk op internet tegengekomen en willen het u niet onthouden. Ook het AD heeft er een artikel aan gewijd dat u hier kunt vinden.

Laat het vervelende NOS journaal even voor wat het is, ga snel naar https://www.thingiverse.com/ en kies uw gewenste printobject voor een leuk positief printavondje.

 

Tesla Model S
Gecomprimeerd bestand – 17,6 MB

360nu.nl


«   »