Home » Een voorbeeld van wonen in een modern 3D wooninterieur.

Een voorbeeld van wonen in een modern 3D wooninterieur.

Gepubliceerd op 14 december 2021 om 12:46

Bent u toe aan een verfrissing in uw woning? 360nu.nl zet voor u 10 afbeeldingen van een 3D wooninterieur op een rij om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur-transformatie. Uiteraard is het niet noodzakelijk de voorbeelden 1 op1 over te nemen maar kan het u op nieuwe ideeën brengen en een houvast geven bij het opnieuw inrichten van uw woning. Deze hypermoderne 3D woonkamer is uitstekend ontworpen en ingericht met het oog op detail, diepte en ruimtelijke dimensies. Dat samen met een antraciete basiskleur maakt deze 3D woonkamer hét droomhuis van (bijna) iedereen.

Heeft u zich overigens wel eens afgevraagd wat er allemaal bij komt kijken om een fotoshoot zoals hieronder te maken? Waarschijnlijk niet. Daarom gaat 360nu.nl hier verder op in bij het schrijven van een volgende nieuwsartikel in de rubriek 3D wonen.

Er zijn gelukkig ook hele mooie en interessante boeken in omloop over het (her)inrichten van uw woonkamer in 3D perspectief. Ze helpen u uw eigen smaak (verder) te ontwikkelen en geven u vele tips en trucs bij uw ontwerp en/of inrichting van uw woning. 360nu.nl probeert de laatste uitgaves voor u op te sporen en de beschrijving / advertentie hier te plaatsen zodat u daar geen zoektijd voor hoeft vrij te maken.

Zorg dat u er met de kerst er gezellig en warmpjes bij zit en kunt genieten van uw opnieuw ingerichte woonkamer, slaapkamer of zelfs een "zolderruimte". Ook deze laatste is met enkele veranderingen omgetoverd in een belangrijk deel van uw woning dat ruimte, detail en uitstraling uitstraalt zoals die u altijd heeft gewenst.  

Hoe fijn het ook kan zijn met de kerst klaar te zijn, laat u niet van uw stuk brengen als dit niet (geheel) lukt. "Haastige spoed is zelden goed". Zorgt u ervoor dat u het plezierig vindt om uw woning te veranderen. Dat het u ontspant en nieuwe energie geeft. Maak een plan, stel een schema op dat bij u past en waar u ( maar ook uw eventuele partner en/of kinderen) zich prettig bij voelt.

Tenslotte, mocht u voor 360nu.nl nog tips of suggesties hebben over het 3D wonen, laat u dit ons dan weten via info@360nu.nl of het contactformulier. Wij nemen uw bijdrage serieus en verwerken het in onze nieuwsartikels. Uw bijdrage blijft ten alle tijden anoniem.

Bij voorbaat dank!

 

360nu.nl

Het gebruik van dezelfde materialen en vormgeving zorgt voor rust en ontspanning.

Plaatst u niet te veel spullen in uw leefomgeving. Dat stoort en is is lastig te ordenen en schoonmaken.

Antraciet is en blijft een voor velen geliefde kleur. Het toont chique en straalt rust uit.

De kleurstelling en het contrast zijn vaak de moeilijkste aspecten bij het inrichten van uw woonkamer.

Lichtinval kan het geheel maken of breken. Een goede lichtinval zorgt voor energie en een positieve stemming.

Zorg ervoor dat uw uitzicht zoveel mogelijk naar buiten is gericht. Het geeft u een gevoel van ruimte en vrijheid.

Maak elke ruimte in uw woning geschikt voor een eigen leef-functie. Wat wilt u gaan doen in deze ruimte?

De natuur in huis kan natuurlijk niet ontbreken. Enkele mooie planten tillen uw woongenot aanzienlijk omhoog.

Met de wanden kunt u zo ontzettend veel doen tegenwoordig. Vrijwel niets is meer onmogelijk.

Niet alleen de wanden maar ook met uw plafond zijn de mooiste creaties te ontwerpen.
«   »