Home » Over 360NU.nl

Bij het gebruik van deze website op uw mobiel kunt u daar het beste de desktop-weergave inschakelen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Beste bezoeker(s),

360nu.nl is opgezet met de overtuiging dat de wereld de komende decennia in het teken zal staan van het fenomeen 3D en het daaraan gerelateerde 360°. Het zal te vergelijken zijn met de komst van de televisie, (mobiele) telefonie, de computer en het wereldwijde internet van jaren geleden.

Het komende tijdperk zal worden gedomineerd door "Additive Manufacturing" of eenvoudig gezegd het 3D printen van producten. Woningen worden niet meer gemetseld maar geprint, net zoals schoenen, meubels, auto's, protheses en zelfs menselijke organen zullen worden geprint. 3D en 360° zult u ook steeds meer terugzien in reclames, films en andere moderne media die ons nu al bereiken.

360nu.nl is daarom opgezet met het doel om iedereen te informeren over de laatste ontwikkelingen in deze 3D en 360° wereld. Het moet iedereen aanspreken en voor iedereen zijn te begrijpen. Of u nu ingenieur, chauffeur, banketbakker of advocaat bent, 360nu.nl is er altijd voor u! Dat is ons doel. We leven tenslotte allemaal in dezelfde wereld, de wereld van het 3 dimensionale.

Veel lees-, kijk- en luisterplezier toegewenst!

 

360nu.nl360NU BLOG